om oss

Vilka är vi?


Vi är ett Svenskt familjeföretag som grundades 1980 och valde tidigt att specialisera Oss på batterier och solpaneler och har i mål att följa våra enkla regler : Inga mellanhänder – bra volymer – bättre priser till kund med konkurrenskraftiga produkter!

Våra kunder är allt från privatpersoner och småföretagare till stora organisationer i Sverige. År 2015 tog verksamheten nya energitag och då växte även namnet Svefas Energy fram utåt lokalt!

Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter med bra pris och hjälper dig med dina batteri- och solenergibehov snabbt, tillförlitligt och proffssionellt!
För vi har de mesta för de flesta inom vårt gebit.

Våra produkter


​​​​​​​Kvalitet syns inte på utsidan. Våra batterier kommer från Vipiemme, Varta, Yuasa, Vision, Danbrit och Bosch. Dessa tillverkare är världsledande inom batteritillverkning och Våra ersättningsbatterier till Makita, Black & Decker, Bosch, Ryobi, hitachi och DeWalt kommer att fungera precis lika länge som ditt gamla originalbatteri gjorde, innan det är dags att byta ut det igen. Med samma prestanda!

Vi levererar det mesta för de flesta i form av startbatterier, fritidsbatterier, motorcyklar, skotrar, UPS, eltruckar, lastbilar, traktorer, stationärabatterier, verktygsbatterier och mycket annat.

Solenergiprodukter till din sommarstuga, husbil, husvagn, arbetsvagn, båt, vägskyltar, telefon/larmanläggningar, och mycket mycket mer.
Vitvaror från Dometic, tillbehör.

Gasolprodukter till din sommarstuga, husbil, husvagn, arbetsvagn, båt, och mycket mycket mer. Vitvaror från Dometic. Gasoltillbehör från Löfs gasol. Grillar, kaminer gasol/diesel.

Våra absolut viktigaste kunder Är utan tvekan alla privatpersoner och småföretagare som under årens lopp vänt sig till oss för sina batteri- och solenergibehov samt gasol tillbehör.

Vi är experter på det vi håller på med och vårt sortiment utökas kontinuerligt och det är bara att skicka ett E-mail eller ringa ett telefonsamtal om du har problem!